La Alimentaria 2016, Josi Logistic isi extinde operatiunile de export in Occident

Josi
Josi Logistic va participa la Meat & Milk 2016
mai 31, 2016

La Alimentaria 2016, Josi Logistic isi extinde operatiunile de export in Occident

alecu-simona

Prezenta pentru discutii de afaceri la cel mai important targ international al primaverii, dedicat Industriei alimentare mondiale, Alimentaria 2016, doamna Simona Alecu, Marketing and Export Affairs, reprezentanta companiei Josi Logistic, a declarat special pentru revista Fabrica de Lapte ca in momentul de fata este vizata cresterea operatiunilor de export in Occident.

Aceasta vine in mod firesc, dupa ce, in 2015 s-a inregistrat o cifra de afaceri de 6.100.000 de euro dar si, mai ales, o crestere de 40 %, fata de anul 2014, atat datorita extinderii activitatii, cat si scaderii TVA-ului.

In momentul de fata, Josi Logistic este in fericita situatie de a fi capabila sa distriubuie la export peste 50 de produse lactate care poarta marca firmei.

„Pana acum, la Alimentaria am avut negocieri cu distribuitori din Spania si Italia, urmand sa purtam discutii si cu achizitori din Marea Britanie si Cipru.

In acest fel, Josi Logistic isi argumenteaza obiectivul de a ajunge la finalul anului 2016 la o cifra de afaceri targetata la 8.500.000 de euro, dar si pretentia de a deveni unul dintre cei mai importanti jucatori pe pietele externe, dintre distribuitorii de lactate din Romania.

Nu in ultimul rand, Josi Logistic si-a asumat misiunea de a promova pe pietele externe lactatele traditionale romanesti, dovada in acest sens fiind si faptul ca suntem prezenti cu produsele noastre in retail-ul traditional.”

(Ilie Stoian-Corespondenta de la Barcelona, 26 aprilie 2016)