Prezenta la SIAL-Paris, compania Josi Logistic se conecteaza cu viitorul

sial
Reprezentanții firmei Josi Logistic for fi prezenți la SIAL 2016
octombrie 10, 2016
j-gold
Segmentul premium, o uriasa oportunitate pe care Josi-Logistic o exploateaza din 2016
noiembrie 21, 2016

Prezenta la SIAL-Paris, compania Josi Logistic se conecteaza cu viitorul

josi1

Pentru prima oara prezenta la SIAL-Paris,  compania Josi Logistic, reprezentata de doamna Simona Alecu, Marketing and Export Affaire Manager, vizeaza identificarea de noi oportunitati de dezvoltare a operatiunilor de export, precum, si cooptqrea de noi parteneri din piata internationala.

Totodata, participarea la cal mai mare targ mondial dedicat industriei alimentare, ofera si posibilitatea luarii de contact cu realitatile pietei internationale a laptelui, inscrierea in noile tendinte in marketing, design si ambalare, pentru atragerea consumatorilor.

In acest sens, doamna Alecu ne-a declarat:

„Suntem foarte fericiti ca am putut participa la aceasta adevarata sarbatoare a industriei alimentare mondiale.  Prin prezenta la SIAL, suntem conectati la viitorul indutriei de prelucrare a laptelui si, in fond, la viitorul companiei Josi Logistic. Referitor la salonul Laptelui si lactatelor, trebuie sa recunosc faptul ca acest targ este mult mai bine organizat decat alte manifestari de gen, cu mult mai multe companii prezente la standuri dar, din pacate, fara o participare romaneasca.

Sincer, am fost imresionata de combinatiile inedite de arome, de diversitatea produselor, de inovatiile care sunt prezentate publicului si specialistilor; De exemplu, am gustat un cascaval din lapte de capra cu miere si cocos, un produs absolut delicios produs de o companie din Olanda.” (Corespondeta de la Paris-Ilie Stoian, 16 octombrie 2016)

sursa: http://www.fabricadelapte.ro